Skarpety na prezenty, worek, skrzat, gąska czy kosmetyczka, to świetne pomysły na świąteczne prezenty. Jedne już gotowe, inne jeszcze do dokończenia, na pewno będą cieszyły obdarowanego. Z takimi projektami zmagały się uczestniczki piątkowego spotkania warsztatowego w ramach projektu "Lasowickie atelier - przepis na szycie". Tym razem zajęcia odbyły się w mniejszej salce, ponieważ w tym samym czasie seniorzy mieli swoje święto na dużej sali. Ostatnie spotkanie warsztatowe odbędzie się w piątek 24 listopada w godz. 18:00 - 21:00 w świetlicy wiejskiej w Lasowicach Wielkich a podsumowanie projektu wraz z uroczystym otwarciem naszej małej pracowni lasowickich gadżetów już w niedzielę 26 listopada o godz. 15:00. Zachęcamy uczestników projektu do przyniesienia „dzieł” powstałych w trakcie kursu i spotkań. Serdecznie zapraszamy!
[Best_Wordpress_Gallery id="172" gal_title="17.11.2017 Spotkanie warsztatowe"]