Relacja z ferii zimowych – 16.02.2017

Dziś w ramach ferii mieliśmy przyjemność oglądać sztukę pt. „Indiańska legenda”, wystawioną przez wspaniałych aktorów Teatru Dobrego Serca. Było to możliwe dzięki Naszym nieocenionym sponsorom, którym z całego serca dziękujemy: Panu Klaus Minkus, „Jurex” Jerzy Lipiński, BEMET.net sp. Z o.o. Bernard Blys, „CAD-PROFIL” Marek Wiecha, „MIX-BUD” Lech Edward.

Po przedstawieniu uczestnicy ferii ochoczo zabrali się za rysowanie 🙂 powstały przepiękne obrazki dotyczące głównie oglądanej sztuki. Bardzo nas cieszy, że atrakcje dnia dzisiejszego cieszyły się tak dużym zainteresowaniem wśród mieszkańców okolicznych miejscowości- odwiedziły nas dzieci z Tuł, Trzebiszyna, Jasienia, Kluczborka, Byczyny, Czapli Wolnych oraz oczywiście najliczniejsza grupa z Lasowic 🙂 dziękujemy i zapraszamy na jutrzejsze przedstawienie pod tytułem „Zagubieni przyjaciele” na godzinę 11.

Monika Lech

Zostaw komentarz