Członek naszego stowarzyszenia Adam Ulbrych został bez dachu nad głową po tym, jak w czwartek spłonął jego dom, który był jednocześnie domem wielu innych osób, było to ich miejsce na ziemi, w którego budowę włożyli sporo pracy i serca. Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Dolina Stobrawy" uruchomiła specjalny numer konta, na który można przelewać pieniądze, które będą przeznaczone na pomoc Adamowi Ulbrychowi, który utworzył użytek ekologiczny Rozalia i od lat działa jako społecznik na rzecz lokalnej społeczności. Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania Dolina Stobrawy ul. XXX-lecia 5 46-211 Kujakowice Górne Nr konta: 86 88760009 0036 8979 2000 0010 z dopiskiem Ratujemy Rozalię Każdy z nas może pomóc, potrzebna jest pomoc finansowa, lecz także w postaci pracy lub materiałów. Informacje o tym tym jak konkretnie możemy pomóc znajdziecie Państwo na stronie: https://www.facebook.com/ratujmyrozalie?fref=ts Będziemy na bieżąco informować o wykorzystaniu środków, które wpłyną na rzecz odbudowy Rozalii. Dziękujemy za każde wsparcie.
Pozdrawiam
Joanna Leśnierowska Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Dolina Stobrawy" Siedziba: ul. XXX-lecia 5 46-211 Kujakowice Górne Biuro: Kluczbork; Rynek 1 46-200 Kluczbork Tel. 77 413 11 38 Tel. kom. 530 111 550 e-mail: biuro@dolinastobrawy.pl www.dolinastobrawy.pl www.stobrawskiinkubator.pl